Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Quant Test Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Supliment alimentar alge marine Lamifaren
160 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Lamifaren - 550 g

- produs natural, ecologic, folosit în dietele alimentare;
- folosit cu succes în afecţiuni ca: ateroscleroza la nivel periferic şi central, diabet zaharat, hipertensiune şi afecţiuni hepatice;
- activ enterosorbent pentru eliminarea metalelor grele, toxice şi substanţelor radioactive.

COMPOZIŢIE: Alge Laminaria angustata, apă (NU CONŢINE NICI UN CONSERVANT).

“Lamifaren” - este un produs alimentar, ce se extrage din alga brună "Laminaria Angustata" printr-un sistem complicat de hidroliză la RECE.

Se prezintă sub formă de gel, unic atât în Rusia, cât și peste hotarele acesteia.

Conţine un număr mare de micro şi macroelemente, vitamine, polizaharide (alginat, fukoidan, laminarin) care acoperă nevoile organismului uman.

Datorită faptului că sunt extrase dintr-o plantă, sunt foarte uşor asimilabile.

“Lamifaren” poate fi utilizat pe scară largă în tratamentul anumitor afecţiuni, şi anume: bolile cardiovasculare, hipertensiune arterială, ateroscleroză, diabet zaharat, tumori maligne, boli tiroidiene, boli ale tractului gastro-intestinal, boli digestive, boli de piele, etc.

Datorită faptului că “Lamifaren” este un enterosorbent activ, poate fi aplicat pentru eliminarea din organism a substanţelor toxice precum plumbul, mercurul, cobaltul şi a elementelor radioactive gen uraniu şi alte derivate.

“Lamifaren” este un excelent modulator şi un produs capabil să regleze metabolismul (proteine, glucide, grăsimi) la nivelul diferitelor organe, ţesuturi şi celule umane.

Gelul “Lamifaren” este utilizat ca produs biologic activ, datorită conţinutului său de iod, zinc, seleniu, calciu, fier, magneziu şi alte oligoelemente, pentru tratamentul de prevenire a îmbolnăvirilor şi de nutriţie.

Componente:

- Iodul din Laminaria se regăseşte într-o formă rară de asimilare (sub forma unor săruri anorganice - intră în compoziţia legăturilor organice).

De aceea, algele marine sunt larg utilizate în tratamentul glandei tiroide şi în profilaxia guşei endemice.


- Manitolul contribuie la îmbunătăţirea peristalticii intestinale (mişcările colonului).

- Alginaţii au proprietăţi de enterosorbent care facilitează eliminarea din organism a sărurilor de metale grele, a substanţelor radioactive, a produşilor de degradare, a alcoolului, a drogurilor şi a altor toxine.

Laminarina şi fucoidanul inhibă hipertrofia musculaturii netede din structura vaselor sanguine, deci împiedică formarea de plăci de aterom, de asemenea contribuie la scăderea nivelului de colesterol în sânge.

“Lamifaren” detoxifică creierul, ficatul, tiroida, glandele sexuale care s-au aflat sub influenţa acută şi cronică a alcoolului, etanolui, eliminându-le din organism şi, astfel, restabileşte sănătatea, împiedicând dezvoltarea unor modificări patologice în organele interne.

Se utilizeaza si pentru masti cosmetice si impachetari anticelulitice.

Mod de administrare:

Adulţi, profilactic, oral: 1 (una) lingură rasă (cca. 25-30 g) cu 15-25 minute inainte de masă, o dată pe zi, sau
Adulţi, terapeutic, oral: 2 (două) linguri rase (50-60 g), câte una dimineaţa şi seara, cu 15-20 cu minute înainte de masă. Se administrează cu un pahar cu apă sau dizolvat in 100 ml apă călduţă, ceai, sucuri naturale, iaurt, etc.

Durata curei: 30-90 zile, cu posibilitatea reluării la nevoie.

Doza recomandată asigură integral necesarul zilnic de iod asimilabil (150 mcg), produsul fiind folosit în profilaxia deficitului de iod.

A nu se depaşi doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Acest supliment nu înlocuieşte o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos şi responsabil.

Pentru orice tulburare de sănătate recomandăm consultarea organelor medicale competente şi evitarea automedicaţiei.

Contraindicaţii: Nu se recomandă persoanelor cu sensibilitate crescută pentru iod.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura